Erfaren bogholder


Er du vild med tal – og kan du lide at få dem til at stemme?
Har du erfaring med regnskabsaflæggelse, intern rapportering og alle aspekter bogholderiets discipliner? Så er det sikkert dig vi leder efter!

Vi søger en erfaren All-Round Bogholder. Du kommer til at være en integreret del af den daglige håndtering af alle regnskabsmæssige aspekter af Maersk Broker K/S, inkl. vores datterselskaber i og uden for Danmark.


Vi tilbyder:

Du bliver del af et professionelt og dygtigt regnskabsteam i et af verdens førende skibsmæglerfirmaer.

Vi har travlt, og vi sætter en ære i at levere et godt og gennemarbejdet resultat – hver gang. Du får selv indflydelse på hvor meget ansvar og udvikling, du får i jobbet; initiativ og personlig drivkraft er nøgleord. Du lærer vores branche og vores forretning at kende indefra, og din interesse og forståelse for Maersk Broker som virksomhed er essentiel for din succes hos os.

Med direkte reference til Maersk Brokers regnskabschef (Head of Accounting) får du indflydelse på vores globale bogholderi fra dag 1.


Du får:

Sammen med dine kolleger i vores Accounting team, bliver du ansvarlig for


Du har:


Det er en fordel, hvis du har erfaring fra shipping-branchen. Det er dog ikke en forudsætning, for det vi lægger størst vægt på, er din solide erfaring og dine kundskaber inden for de forskellige regnskabsdiscipliner.


Vil du arbejde hos os?

Vi accepterer kun ansøgninger sendt til os via vores job portal – søg via linket herunder. Det er forudsætning, at man har en gyldig arbejds-/opholdstilladelse for at blive taget i betragtning til jobbet.

Vi vurderer og interviewer løbende kandidater, så send din ansøgning med dit CV hurtigst muligt.

For yderligere information om stillingen kontakt Head of Accounting, Kjeld Arlø, +45 3344 1655.


Ansøgningsfrist:
15. februar 2019

Forventet startdato:
Hurtigst muligt

Lokation:
KøbenhavnStillingen er ikke aktiv og kan ikke søges